Dienstverlening Greensales voor kwekers
Verkoop

Om ons werk goed te doen, starten we met een analyse van uw bedrijf. Wat is uw huidige situatie? Hoe zit de markt in elkaar en waar liggen kansen voor u. Dit werken we uit in een plan van aanpak. Met u gaan we hiermee aan de slag. Zo sturen we onder andere wekelijks ca. 800 relaties een lijst met aanbevelingen. Met uw planten in onze monsterbus bezoeken wij volgens een vast schema kopers in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. En staat het aanbod van onze kwekers op alle FloraHolland beurzen in Nederland. Dit is slechts een aantal van onze verkoopacties om uw product zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen bij een geÔnteresseerd publiek.
Advies

Bij verkoop hoort ook advies. Advies over welke afzetmarkt interessant is voor uw product. Wanneer hanteer je welke prijsstelling? Zijn er verbeteringen in uw product aan te brengen? Is er teelt technisch een slag te maken? Maar ook begeleiding bij contracten. Met u kijken we naar het geheel. We bespreken de voortgang in een periodiek overleg. Onderbouwd met cijfermatige overzichten.
Communicatie & marketing

We denken graag met u mee bij het totaalplaatje van uw product. Maakt een pot-plantcombinatie volgens de laatste trends uw product completer? Maar ook, is uw bedrijf voldoende bekend bij uw afnemers? Op veel manieren is hierin wat te doen. Wij zijn actief op social media. Volgt u ons al?

Highlights deze week!
Hiernaast ziet u enkele producten.

Zoekt u specifiek een product; ga dan naar producten
Chrysanthemum.. »
Caryota.. »
Cordyline.. »
Calocephalus.. »
Disclaimer