Green sales & promotions
Green

De verscheidenheid in aangesloten kwekers zorgt ervoor dat wij kopende partijen een breed en interessant planten assortiment aan kunnen bieden. Het hele jaar door. Groene en bloeiende planten voor zowel binnen als buiten. Kwaliteit uit de hoogste categorie, in diverse potmaten, aangevuld met eventuele toegevoegde waarde zoals potten, hoezen, tasjes en bijstekers.
Dat is ook waar Green sales & promotions voor staat.

Sales

Direct contact, zeer regelmatig klantbezoek, korte en zeer frequente communicatielijnen, de ontwikkelingen in de markt en onze aanwezigheid op de beurzen zijn erg belangrijk. Met persoonlijke en telefonische verkoop, inclusief een binnendienst voor de verkoopondersteuning, controle op bestaande contracten, staan wij voorin de markt.

Promotions

Onze kracht ligt vooral in het frequente en directe contact met klanten in binnen- en buitenland. Acquisitie, afgestemde aanbiedingen, duidelijke foto’s en gedetailleerde omschrijving van de planten, beurspresentatie en een monsterbus, hiermee zorgen wij ervoor dat hét product goed onder de aandacht komt.

Meedenken met de klant en kweker is voor ons een zeer belangrijk speerpunt!
Highlights deze week!
Hiernaast ziet u enkele producten.

Zoekt u specifiek een product; ga dan naar producten
Spathiphyllum.. »
Euphorbia.. »
Campanula.. »
Euphorbia.. »
Disclaimer