Theo van Diepen

Kwekerij van Diepen is een echt familiebedrijf.  Sinds de start in 1988 omvat het bedrijf tegenwoordig 2 hectatre buitenvelden in de prachtige Noordoostpolder aan buiten planten. Siergrassen in diverse maten direct voor op het terras. Maar ook Hebe addenda in diverse maten aangevuld met een assortiment vaste planten. Daarnaast zoekt men altijd naar nieuwe soorten om het ons assortiment uit te breiden.

 

De ontwikkeling in de sector gaat zo hard, dat het erg belangrijk is om up-to-date geïnformeerd te zijn over de nieuwste ontwikkelingen in de markt. Daarom is Kwekerij van Diepen lid van de telersvereniging North Plants. Samen met collega-kwekers wisselen zij informatie uit, bezoeken en staan zij op beurzen.

 

Theo van Diepen vormt samen met zijn vrouw en zoon Kwekerij van Diepen. Dochters van Diepen springen bij drukte altijd bij. Als het veld in het voorjaar weer helemaal vol staat en lekker staat te groeien, is familie van Diepen tevreden. Maar een tevreden klant als de partij positief ontvangen is, dat is waar men bij Kwekerij van Diepen het voor doet!

Baarloseweg 3

+31 (0)6-129 911 46

Z

MPS-A NL-364607475

“Een tevreden klant, als een partij positief ontvangen is. Dat maakt mij een trotse kweker.”