PZ Planten

“Elke dag is het genieten van het proces die het ondernemerschap met zich mee brengt!”, aldus Peter Zuidgeest van PZ Planten uit Monster. 60 jaar na de start van het bedrijf door vader Piet is PZ Planten van Peter en Marlène Zuidgeest een moderne kwekerij van 2,2 ha, gespecialiseerd in het seizoensmatig kweken van zowel kamer- als tuinplanten. Zij bieden hun afnemers het hele jaar volop keuze in Ficus diverse soorten, Strelitzia Nicolai, Ctenanthe, Impatiens NG & Sunpatiens, Senetti en  Sanvitalia.

“Onze klanten vinden in ons een interessante relatie omdat we het hele jaar een representatief seizoensproduct aanbieden. Hiermee bedienen en verrassen zij hun klanten weer! Het is leuk om mee te denken met onze afnemers. Wij handelen graag service gericht en zorgen voor een snelle levering bij grote en kleine aantallen. Trots zijn we op de producten die we steeds duurzamer kweken. Producten, die hun weg vinden via exporteur, groothandelaar en bloemist naar consument die er op zijn beurt van geniet.”

 

 

Molenweg 35
2681 RE Monster

+31 (0)6-549 024 51

Z

MPS-GAP, GRASP NL-309553156

“De monsterbus van Greensales is een mobiele showroom van actuele producten. Deze rijdt tot de voordeur van onze klanten en voorzien hen van alle informatie!”