Wie is Green Sales

Rob Batist

“Ik ben al meer dan 40 jaar bezig met bloemen en planten. Door die kennis en ervaring weet ik wat kwekers willen. Maar ook waar de consument naar op zoek is. Trends volgen elkaar op, maar mooie producten blijven gewild.

Als kwekers mooie producten maken en we daar samen klanten voor vinden, geniet ik van mijn werk. Maar ik vind het ook een uitdaging om kwekers naar een hoger niveau te brengen. Kijken hoe we klokomzet kunnen verlagen en directe handel kunnen verhogen.

Mijn werk is iedere dag anders, dat maakt het leuk!”

Sterke punten van Greensales door de ogen van Rob

 

Jarenlange ervaring

Vrij vaste groep kwekers

Leuk assortiment en dus interessant voor kopers

Groot netwerk

Persoonlijk en betrokken

Verkoopactiviteiten korte- en lange termijn

Peet van Luijk

“Ik was zelf ongeveer 18 jaar kweker van diverse planten zoals Skimmia, Dianthus, Vanda en Cordyline Australis. Na die kwekersperiode deed ik een aantal jaar verkoopervaring op bij verschillende gerenommeerde bedrijven. Hierdoor ben ik bekend bij een brede groep kopers.

In 2017 besloot ik om me aan te sluiten bij Greensales. Het sparren met collega verkopers vind ik belangrijk en waardevol. Kijken hoe we een bedrijf verder kunnen helpen. Als we de juiste exporteur aan een kweker koppelen om zo een mooi assortiment te draaien, heb ik een stuk van mijn doel bereikt. Maar af en toe een grote order afsluiten, vind ik super om te doen!”

Sterke punten van Greensales door de ogen van Peet

 

Wij geven kwekers goed inzicht van de marktsituatie van het moment en voor op termijn

Brede ervaring in diverse productgroepen zoals boomkwekerij, groene- en bloeiende planten en mediterrane planten

Ervaring op teeltgebied in huis

Kennis van eindklanten