Ronald Hertog Potculturens

In 1996 richtte Ronald Hertog zijn bedrijf ‘Ronald Hertog Potcultures’ op. Een klein Boskoops bedrijf met als motto: “We doen het samen en werken hard in een gemoedelijke sfeer.” Inmiddels is het bedrijf van Ronald Hertog uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de levering van het zogenaamde ‘Engels assortiment’. Dat houdt in een breed assortiment Hebe soorten, voornamelijk grootbladige, bloeiende soorten, Lavandula, Fuchsia, Choisya en Rozemarijn.

De handel is de laatste jaren verschoven naar de grotere potmaten, zoals 5 en 10 liter. Doordat men zowel buiten als ook binnen de planten opkweekt, is jaarrond levering mogelijk. Ronald Hertog maakt een betaalbaar product van hoge kwaliteit en uniformiteit. Snel en accuraat geleverd. In het klantencontact geeft men de voorkeur aan direct contact voor een persoonlijke binding.

“Als onze afnemers met hun klanten uit binnen- en buitenland jaarlijks de kwekerij bezoeken, stemt mij dat tevreden. Wanneer wij horen dat niet alleen zij maar ook de eindgebruiker de kwaliteit en uniformiteit van onze planten waarderen, zijn wij enorm trots!”

Laag Boskoop 144, 2771 HB Boskoop

+31(0)6-539 152 59

Z

MPS-A NL-236297899

“ Wanneer wij horen dat niet alleen onze afnemers maar ook de eindgebruiker de kwaliteit en uniformiteit van onze planten waarderen, zijn wij enorm trots!”