The Mastergrowers

Robin van Dijk en Erik van der Valk zijn Meesterkwekers met ambitie: “Wij willen de meest kwalitatieve en innovatieve kamerhortensia-kweker zijn én blijven”.

Met een totale grootte van 21 ha verdeeld over de locaties De Lier en Honselersdijk, levert The Mastergrowers een totaalassortiment van het hortensia-schap. De hortensia’s levert men in  verschillende potmaten (van maat 9 tot 27) en prijspunten, diverse kleuren en bijzondere, exclusieve soorten stuk voor stuk stijlvol verpakt en gelabeld. Daarnaast teelt men in het voorjaar vaste planten en zomerbloeiers. In het najaar voegen zij Deco Chrysanten en Poinsettia’s daaraan toe.

The Mastergrowers staan voor een constante hoge kwaliteit en ruime keuze uit de meest bijzondere soorten. Zij staan voor een merk  waar de liefde voor het ambacht, jarenlange ervaring en innovatie samenkomen.

“Onze liefde voor de hortensia is diep geworteld. Onze families kweken al meer dan honderd jaar de mooiste soorten. We houden van de veelzijdigheden en de schoonheid van de hortensia. Dit daagt ons uit om steeds weer nieuwe meesterwerken te ontwikkelen.”

Harteveldlaan 18a
2675 LE Honselersdijk

+31(0)174-620 045

Z

MPS-GAP NL-658395432

“Greensales staat wat ons betreft voor samenwerking, sparringspatrt-ner en netwerk.”